Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινή γιορτή

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της κι εμείς, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί το γιορτάσαμε με πολύ χορό, τραγούδι και παιχνίδι. Η γιορτή μας έγινε στο γήπεδο του σχολείου και τα είχε όλα: θεατρικό σκετς, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς και πολλά ομαδικά παιχνίδια. Οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α΄& Β΄τάξης μας παρουσίασαν το σκετς: "Το νησί των συναισθημάτων" στα πλαίσια του προγράμματος της συναισθηματικής αγωγής με το οποίο ασχολήθηκαν όλη τη χρονιά. Όλοι οι μαθητές χόρεψαν παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς και έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια τα οποία με πολλή ευρηματικότητα οργάνωσε ο γυμναστής του σχολείου μας. Επιπλέον, από τη γιορτή δεν έλειψαν τα μοντέρνα χορευτικά τα οποία από καιρό ετοίμαζαν να παρουσιάσουν κάποιες  ομάδες μαθητών. Το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων έδειχνε πόσο διασκεδάσαμε! Στο τέλος της γιορτής όλοι κεραστήκαμε από το μικρό μπουφέ που οργανώθηκε χάρη στη διάθεση των γονέων και οι μαθητές πήραν το καλοκαιρινό δωράκι τους από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου ευχαριστούμε τους γονείς για τη φετινή συνεργασία! Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!



Ο χώρος του γηπέδου έτοιμος να υποδεχτεί τους μικρούς πρωταγωνιστές.

Ένα φουσκωτό κάστρο γεμάτο νερομπάλονα!

Η αγάπη και ο πλούτος στο  νησί των συναισθημάτων.

Ούτε η ζήλεια θα δεχτεί να σώσει την αγάπη!

Παραδοσιακός χορός από τους μαθητές της Γ΄και Δ΄τάξης.

Παραδοσιακός χορός από τους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης.




Ομαδικό παιχνίδι με εμπόδια και κατασκευή από τους μαθητές της Α΄και Β΄τάξης.


Τάισμα με γιαούρτι σε ζευγάρια.



Παιχνίδι με νερομπάλονα!

Παιχνίδι με εμπόδια και μαθητές οδηγούς σε κάθε ομάδα.


Παιχνίδι με νερομπάλονα!



Τελευταίο παιχνίδι όλων των τάξεων με μπάλες χοπ-χοπ, καπέλα με καρφίτσα και μπαλόνια κρεμασμένα και γεμισμένα με διάφορα υλικά όπως ρύζι, τρούφα, καραμέλες, καρύδα, χαρτοπόλεμο!

Μοντέρνος χορός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου